App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Cor Prein ook volgend seizoen trainer WNC

Cor Prein ook volgend seizoen trainer WNC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Cor Prein is ook volgend seizoen hoofdtrainer van WNC. De trainer begint in seizoen 2023/24 dan aan zijn elfde seizoen bij de club uit Waardenburg, waarvan tien jaar als hoofdtrainer en één jaar als assistent-trainer. Ook de vaste assistent-trainer Bennie van Meerte Janse, keeperstrainer Theo van Dungen en verzorger Mars van Mourik hebben hun contract met WNC met een jaar verlengd. De 42-jarige Prein was als speler minder honkvast en voetbalde onder meer bij PSV, NEC, Achilles’29, De Treffers, Lienden, De Bataven en Leones.

WNC beleefde vorig seizoen via de nacompetitie een historische promotie naar de Vierde divisie. Ook op landelijk niveau draait de geelzwarte formatie uit Waardenburg uitstekend mee. Ondanks drie nederlagen in de laatste wedstrijden gaat WNC met 23 punten na 15 duels op de achtste plaats in de middenmoot de winterstop in. Op Sportpark De Korte Woerden won WNC zelfs vijf van de zeven thuiswedstrijden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |