Home Arnhem Gerrit-Jan Barten nieuwe trainer Jonge Kracht

Gerrit-Jan Barten nieuwe trainer Jonge Kracht

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gerrit-Jan Barten is volgend seizoen de nieuwe trainer van de Huissense derdeklasser Jonge Kracht. Afgelopen week werd bekend dat de 53-jarige Barten bezig is aan zijn vierde en laatste seizoen bij SV Angeren. Barten was in het verleden onder meer werkzaam bij Warnsveldse Boys, Steenderen, Duno en Spero en promoveerde afgelopen seizoen met SV Angeren in de nacompetitie naar de derde klasse waar Jonge Kracht één van de tegenstanders is.

Jonge Kracht maakte twee weken geleden bekend na dit seizoen en in totaal vier jaar afscheid te nemen van trainer René Knuiman. Vorig seizoen liep de club uit Huissen het kampioenschap van de vierde klasse op doelsaldo mis, maar werd uiteindelijk via de nacompetitie alsnog promotie naar de derde klasse gerealiseerd. In de derde klasse C staat Jonge Kracht op plek zeven met zes punten voorsprong op het als dertiende geklasseerde Angeren, Wel won Angeren de derby tegen Jonge Kracht eind november met 1-0.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |