App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Extra jaar voor Wouter Elbers bij RKPSC

Extra jaar voor Wouter Elbers bij RKPSC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wouter Elbers is ook volgend seizoen trainer van vijfdeklasser RKPSC. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen in Pannerden en de samenwerking bevalt beide partijen uitstekend. De 31-jarige trainer uit Doornenburg was in het verleden trainer bij GVA en De Bataven en is op Sportpark De Pauwengaard voor de eerste keer hoofdtrainer.

Met vijftien punten na negen wedstrijden staat RKPSC op de vijfde plaats in de subtop van de vijfde klasse C. Een mooie vooruitgang in vergelijking met vorig seizoen, toen de club uit Pannerden op de tiende en voorlaatste positie eindigde. Bovendien won RKPSC onlangs voor het eerst sinds ruim drie jaar een uitwedstrijd: buurman SDZZ werd met 1-4 verslagen.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |