App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rood-Wit’58 en Pinarbasi verlengen succesvolle samenwerking

Rood-Wit’58 en Pinarbasi verlengen succesvolle samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Periodekampioen Rood-Wit’58 en trainer Ramazan Pinarbasi verlengen de samenwerking tot de zomer van 2024. De 43-jarige trainer uit Harderwijk is bezig aan zijn eerste seizoen bij de vierdeklasser uit Putten. Pinarbasi was in het verleden onder meer assistent-trainer van VVOG en trainer van Nunspeet 2.

Afgelopen zomer kwam na zeven seizoenen een einde aan het avontuur van Rood-Wit in de derde klasse, de Puttenaren degradeerden na een verloren nacompetitiewedstrijd tegen VV Heerde naar de vierde klasse. In het debuutseizoen van Pinarbasi kan de rood-witte formatie terugkijken op een geslaagde eerste competitiehelft. Rood-Wit’58 won de eerste periodetitel en gaat met een achterstand van twee punten op koploper Harskamp en een punt op Fortissimo als één van de drie titelkandidaten van de vierde klasse C de winterstop in.

Op de website van Rood-Wit’58 is onderstaande reactie van de technische commissie te lezen:

We zijn zeer tevreden over Ramazan, met name omdat dit pas zijn eerste seizoen als hoofdtrainer is. De resultaten zijn goed en in het spel is zeker een stijgende lijn te zien. De spelers kijken met een goed gevoel terug op het eerste deel van het seizoen onder Ramazans leiding. En wat ook zeker niet onbelangrijk is dat de persoon Ramazan heel goed bij Rood-Wit past.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |