Home Laatste Nieuws Derdeklasser vv Hattem op zoek naar een nieuwe trainer

Derdeklasser vv Hattem op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser vv Hattem maakte eerder deze maand bekend de samenwerking met trainer Herman Oosterhaar en zijn vaste assistent Fred Zwiggelaar na dit seizoen niet te verlengen. Oosterhaar maakte in de zomer van 2020 de overstap naar Sportpark Het Achterveen in Hattem en was in het verleden langdurig werkzaam bij KHC (8 jaar) en ZAC (6 jaar). Vorig seizoen eindigde vv Hattem op de vijfde plaats, nu staat de club uit Hattem op de tiende plaats aan de onderkant van de middenmoot in de derde klasse C met elf punten uit tien duels. In de beker werd Hattem afgelopen week uitgeschakeld door tweedeklasser Beuningse Boys.

Op de website van vv Hattem staat inmiddels een vacature voor een nieuwe hoofdtrainer:

v.v. Hattem zoekt voor het seizoen 2023/2024 een ambitieuze en gemotiveerde trainer voor haar 1e elftal, op dit moment uitkomend in de zaterdag 3e klasse Oost. Hattem 1 is een zeer jong, talentvol team dat zich aan de hand van de nieuwe trainer verder dient te ontwikkelen. Plezier en prestatie dienen daarbij hand in hand te gaan.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |