App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wilco Geerts ook volgend seizoen trainer Ulftse Boys

Wilco Geerts ook volgend seizoen trainer Ulftse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Wilco Geerts is ook volgend seizoen trainer van Ulftse Boys. De zondagclub uit Ulft meldt dat het contract met de ervaren trainer verlengd is tot de zomer van 2024. De voormalige trainer van onder meer SDOUC, ZZC’20, Gendringen, Concordia Wehl, SC Varsseveld en FC Winterswijk begon dit seizoen op Sportpark ’t Oerseveld als opvolger van Martijn Meerdink.

Na een lastige competitiestart met twee nederlagen in de eerste vier duels in Ulftse Boys inmiddels al zeven wedstrijden zonder nederlaag. Met een achterstand van twee punten op VIOS B heeft Ulftse Boys als de nummer twee van de vierde klasse C de eerste competitiehelft afgesloten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |