App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van der Hoek vertrekt bij Eldenia

Van der Hoek vertrekt bij Eldenia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser Eldenia moet op zoek naar een nieuwe trainer. De Gelderlander meldt dat Roy van der Hoek aan het einde van dit seizoen stopt als hoofdtrainer bij de club uit Arnhem. Van der Hoek is bezig aan zijn derde seizoen in zijn tweede periode bij Eldenia en is toe aan een nieuwe omgeving. Van der Hoek begon in 2020 als opvolger van Erwin Koen die zes seizoenen trainer was op Sportpark Elden. Van der Hoek was in het verleden verder onder meer trainer van Jonge Kracht.

Na een zwakke competitiestart met vijf opeenvolgende nederlagen is Eldenia inmiddels opgeklommen naar de elfde positie in de derde klasse B met elf punten uit elf wedstrijden. De tweede competitiehelft zal voor Eldenia dan ook in het teken staan van handhaving in deze sterke competitie. Vorig seizoen eindigde Eldenia op de zevende positie in de middenmoot.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |