App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van de Grift verlengt bij VV Kesteren

Van de Grift verlengt bij VV Kesteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Kesteren en trainer Pieter van de Grift verlengen hun samenwerking tot de zomer van 2024 meldt De Gelderlander. De ervaren trainer uit Amerongen begon vorig jaar in de winterstop aan zijn tweede periode bij de vierdeklasser uit Kesteren. Van de Grift werd toen aangesteld als opvolger van de ontslagen Peter van Homoet. Van de Grift was tussen 2005 en 2008 ook al trainer van VV Kesteren en was verder onder meer trainer van Candia’66, DVSA en Blauw Geel’55.

VV Kesteren eindigde vorig seizoen als de nummer zes van de vierde klasse B, dit seizoen heeft het jeugdige team van Van de Grift de nodige vooruitgang geboekt. Met achttien punten na tien wedstrijden is de Betuwse club als de nummer vijf van de vierde klasse B onderdeel van de kopgroep en is het gat met de degradatieplaats zeven al acht punten.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |