Home Arnhem Toon Hartemink weg als voorzitter MASV

Toon Hartemink weg als voorzitter MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens De Gelderlander is Toon Hartemink per direct gestopt als voorzitter van MASV. Hartemink was anderhalf jaar voorzitter van de Arnhemse eersteklasser. Voormalig voorzitter Eef Kasteel volgt Hartemink tot juni volgend jaar op interim basis op.

Hartemink benadrukt dat hij in goede verstandhouding bij MASV vertrekt, maar dat hij vanwege een verschil van inzicht met de medebestuursleden over hoe zaken geregeld moeten worden beter een stap terug kan doen bij de vereniging die volgend jaar het 90-jarig jubileum viert.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl