App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jan Oosterhuis nieuwe trainer OSC

Jan Oosterhuis nieuwe trainer OSC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met Jan Oosterhuis heeft OSC een gerenommeerde trainer aangetrokken voor volgend seizoen. Bij de vierdeklasser wordt Oosterhuis de opvolger van Jeffrey Leiwakabessy die na drie seizoenen bij het eerste elftal stopt.  De zondagclub uit Nijmegen-Noord heeft een enorme jeugdafdeling maar is er nog niet in geslaagd de derde klasse te bereiken. OSC staat momenteel op de zesde plaats van de vierde klasse E.

Oud-prof Oosterhuis was als voetballer onder meer actief voor FC Wageningen, FC Utrecht, Haarlem en De Graafschap en was als trainer verbonden aan FC Utrecht en De Graafschap. De 59-jarige Oosterhuis was hoofdtrainer bij onder meer USV Hercules, Longa’30, DVC’26, Duno, De Meern en MASV is op dit moment trainer van derdeklasser AVW’66. Oosterhuis zal dus na één seizoen uit Westervoort vertrekken.

Op de website van OSC staat onderstaand persbericht:

Voor Heren 1 hebben opnieuw een toptrainer weten binnen te halen: Jan Oosterhuis! Hij heeft een stevige voetbalachtergrond zowel als speler en als trainer. Deze week hebben wij gesprekken met Jan gevoerd. Dit hebben we gedaan samen met een delegatie van de spelersraad, de assistent-trainers en met Patrick Kleinveld, de toekomstige trainer van Heren 2.

Conclusie wat ons betreft is dat Jan de trainer is die wij qua achtergrond nodig hebben om het niveau bij OSC, in aansluiting op het goede werk van Jeffrey in de afgelopen drie jaar, verder te ontwikkelen. Met Jan halen we naast een goede veldtrainer ook een goede coach in huis. Om vooral de aanstormende talentvolle jeugd bij OSC te kunnen behouden willen we met Heren1 en Heren2 de komende twee jaar forse stappen maken. Naar de mening van de “selectiecommissie” kunnen we dit met deze trainersstaf voor Heren1 en 2 realiseren.

Met sportieve groet,

Hans Bolland
Bestuurslid voetbalzaken vv OSC

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |