App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Gerrit-Jan Barten stopt bij SV Angeren

Gerrit-Jan Barten stopt bij SV Angeren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Succestrainer Gerrit-Jan Barten stopt na vier seizoenen bij derdeklasser SV Angeren. Met de club uit Angeren promoveerde de 53-jarige Barten in de zomer via de nacompetitie naar de derde klasse. Oud-prof Barten was in het verleden onder meer trainer van Warnsveldse Boys, Steenderen, Duno en Spero.

Met tien punten uit elf wedstrijden staat SV Angeren momenteel op de dertiende en voorlaatste positie in de onderste regionen van de derde klasse C. Het verschil met de veilige achtste plaats is echter maar drie punten.

Op de website van SV Angeren staat onderstaande persbericht:

Na een prettige en succesvolle samenwerking stopt Gerrit Jan Barten na afloop van het voetbalseizoen 2022-2023 als trainer-coach bij de 1e elftal selectie van de SV Angeren.

Gedurende vier voetbalseizoenen is Gerrit Jan Barten dan als trainer-coach verantwoordelijk geweest voor de voetbaltechnische leiding van de 1e elftal selectie. We kijken terug op een prettige samenwerking met als sportief resultaat de mooie promotie naar de 3e klasse.

In de resterende periode naar 1 juli 2023 zal de samenwerking zich richten op het verder door ontwikkelen van de spelersgroep. Dit om het seizoen 2022-2023 zo goed mogelijk af te sluiten. Vooruitlopend hierop bedanken wij Gerrit Jan Barten voor de samenwerking en wensen hem voor de nabije toekomst veel sportief plezier en succes toe.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |