App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt aanvaller van IJsselmeervogels

DVS’33 haalt aanvaller van IJsselmeervogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jarno Westerman speelt volgend seizoen voor DVS’33. De snelle vleugelaanvaller maakt in de zomer de overstap van Tweede divisionist IJsselmeervogels naar Ermelo. De 20-jarige Westerman is na Jorick Priem (EFC’58) de tweede nieuwe aanvaller die volgend seizoen bij DVS’33 gaat spelen.

Westerman speelde in het verleden bij JVC Dedemsvaart en PEC Zwolle, waar hij tot vier duels in de eredivisie kwam. Vorig jaar maakte de rechteraanvaller de overstap van Jong PEC Zwolle naar IJsselmeervogels. In het rode gedeelte van Spakenburg kwam Westerman tot op heden tot 14 wedstrijden in de Tweede divisie.

Op de website van DVS’33 Ermelo een reactie van club en speler:

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “We volgen Jarno al vanuit zijn tijd bij Jong PEC Zwolle. Vorig jaar koos hij uiteindelijk voor IJsselmeervogels, maar we zijn blij dat het ons dit jaar alsnog gelukt is om hem vast te leggen. Jarno is een speler met veel diepgang en snelheid, en met die kwaliteiten een zeer welkome aanvulling op onze selectie voor volgend seizoen.”  

Reactie Jarno Westerman: “Ik heb voor DVS gekozen omdat ik veel vertrouwen voel vanuit de gesprekken met de Technische Commissie. Dit geeft mij een heel goed gevoel. Daarnaast is het een mooie club met een manier van voetballen die mij aanspreekt en waarin mijn kwaliteiten hopelijk goed tot uiting kunnen komen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |