App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Barneveld en Jason Nahumury verlengen

VV Barneveld en Jason Nahumury verlengen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jason Nahumury is ook volgend seizoen van vierdeklasser VV Barneveld meldt De Barneveldse Krant. De trainer begon in februari op Sportpark ’t Nieuwe Oost nadat Gerwin Dekker besloot per direct te stoppen. Na een lastig seizoen waarin VV Barneveld uiteindelijk als hekkensluiter eindigde, begon VV Barneveld dit seizoen met nieuw elan aan de competitie.

Mede onder impuls van Nahumury werd dit seizoen het bestaansrecht van het eerste elftal getoond en na een sterke start met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden staat VV Barneveld halverwege het seizoen op plek zeven in de middenmoot van de vierde klasse C. Zeker ook in de topduels tegen de drie titelkandidaten maakte de geelblauwe formatie ondanks nederlagen tegen Harskamp (4-3), Rood-Wit’58 (1-3) en Fortissimo (2-1) indruk.

Met de terugkeer van een aantal nu nog geblesseerde sterkhouders probeert VV Barneveld in de tweede competitiehelft alsnog een plek bij de eerste zes te veroveren om niet naar de vijfde klasse te degraderen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |