Home Achterhoek Vervolg trainersexodus 4D: Grotenhuis weg bij SC Doesburg

Vervolg trainersexodus 4D: Grotenhuis weg bij SC Doesburg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Edwin Grotenhuis vertrekt al na één seizoen bij Sportclub Doesburg meldt De Gelderlander. De trainer uit Wehl begon dit seizoen in Doesburg als opvolger van Giovanni Zweers, maar heeft zelf aangeven na een seizoen weer te willen vertrekken van Sportpark Oranjesingel. Grotenhuis was voor zijn vertrek naar Doesburg vijf seizoenen trainer van GWVV. Mede omdat in een laat stadium een deel van de selectie vertrok, staat SC Doesburg halverwege de competitie op de negende plaats in de onderste regionen van de vierde klasse D.

Inmiddels staat de teller van clubs uit de vierde klasse D die na dit seizoen met een nieuwe trainer verder gaan op zeven van de elf. Angerlo Vooruit zoekt een opvolger voor Herko Engelsman, Klaas Vermeulen verwisselt GSV’38 voor Vorden, Marthijne Bochoven vertrekt bij SV Loo, Marco Rou stopt na twee seizoenen bij SV Kilder, Frank Burgers is bezig aan zijn laatste maanden bij RKSV ’t Peeske en de succesvolle samenwerking tussen Freddy Dahm en SC Rijnland stopt ook na dit seizoen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |