App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SV Orderbos en Van Werven gaan voor vierde seizoen

SV Orderbos en Van Werven gaan voor vierde seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierdeklasser SV Orderbos en trainer Bernard van Werven zullen ook volgend seizoen samenwerken. De trainer is bezig aan zijn vierde seizoen bij de zondag uit Apeldoorn. Met 21 punten na negen wedstrijden gaat SV Orderbos na een uitstekende eerste competitiehelft als de nummer twee van de vierde klasse F de winterstop ingaan. In zijn eerste volledige seizoen bij SV Orderbos eindigde Van Werven vorig seizoen op de zesde plek in de middenmoot. Orderbos promoveerde in 2016 uit de vijfde klasse en is sindsdien vierdeklasser.

Op de website van SV Orderbos is onderstaand bericht te vinden:

Wij als club zijn verheugd te kunnen mededelen dat Bernard ook komend seizoen, 2023-2024 als hoofdtrainer van onze selectie verbonden blijft. Vanuit het bestuur, spelersgroep en van Bernard zelf was het snel duidelijk dat we nog niet op elkaar zijn uitgekeken, na wat rumoerige seizoenen met corona doen we tot nu toe prima mee bovenin en dat hopen we dit tot einde van het seizoen te blijven doen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |