Home Achterhoek Reinders maakt overstap van GSV’63 naar buurman VV Reünie

Reinders maakt overstap van GSV’63 naar buurman VV Reünie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mark Reinders wordt volgend seizoen hoofdtrainer van Voetbalvereniging Reünie. Bij de vierdeklasser uit Borculo wordt Reinders de opvolger van Bert van Losser die naar vijfdeklasser v.v. Rietmolen vertrekt.

Mark Reinders was in het verleden al trainer van het tweede team van VV Reünie en is momenteel bezig aan zijn derde en laatste jaar bij GSV’63, een vijfdeklasser uit het nabijgelegen Geesteren. Op de website van zijn nieuwe club zegt Reinders: “Na 3 jaar GSV wilde ik graag een nieuwe uitdaging maken en die denk ik bij Reünie te vinden”.

VV Reünie won de eerste periodetitel in de vierde klasse C en is derhalve al verzekerd van een nacompetitieticket. De club uit Borculo is met een achterstand van drie punten op koploper VIOS B op de derde plaats de winterstop ingegaan.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |