App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Camiel Jager nieuwe trainer VV Bennekom

Camiel Jager nieuwe trainer VV Bennekom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Camiel Jager is volgend seizoen de nieuwe trainer van VV Bennekom. Jager is momenteel bezig aan zijn zesde en laatste jaar bij Vierde divisieclub AWC en keert terug naar Bennekom waar hij als aanvallende middenvelder en trainer al eerder indruk maakte.

Jager gaat pas volgend seizoen aan de slag in Bennekom. De eersteklasser nam vanwege de tegenvallende prestaties voor de winterstop afscheid van trainer Aad van den Berg en zoekt nu nog een trainer die de rest van dit seizoen afmaakt. Vanwege het ontbreken van het juiste diploma is de huidige interim-trainer Jacco Meurs daarvoor geen optie.

Jager voetbalde in het verleden op hoog niveau bij FC Wageningen, De Treffers en Bennekom en was als trainer onder meer actief bij Bennekom, Germania, De Treffers en Groesbeekse Boys. Vanaf 2017 is de 50-jarige inwoner van Groesbeek actief bij AWC dat van een eersteklasser opgeklommen is tot de nummer twee van de Vierde Divisie zondag.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |