App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Zandstra nieuwe trainer van FC Winterswijk

Zandstra nieuwe trainer van FC Winterswijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Erik Zandstra is volgend seizoen de nieuwe trainer van eersteklasser FC Winterswijk. Zandstra is op dit moment trainer van eersteklasser Hulzense Boys. Met de zaterdagclub uit Nijverdal promoveerde Zandstra vorig seizoen verrassend via de nacompetitie naar de eerste klasse. De trainer was in het verleden verder onder meer werkzaam bij de jeugd van Go Ahead Eagles en Longa’30.

Bij FC Winterswijk wordt Zandstra de opvolger van Martijn Beltman die vorig week aangaf na drie seizoenen op Sportpark Jaspers te vertrekken. FC Winterswijk is als de nummer vier van de eerste klasse D de winterstop ingegaan.

Op de website van FC Winterswijk staat onderstaand persbericht:

Heel blij zijn wij te vermelden dat we voor het seizoen 2023-2024 voor FC Winterswijk 1 een nieuwe trainer hebben aangesteld. Vanaf volgend seizoen wordt Erik Zandstra trainer van het eerste elftal bij FC Winterswijk. Erik is in het bezit van het diploma UEFA-A en heeft als trainer gewerkt bij o.a.: Go Ahead Eagles U19, Longa ’30 en afgelopen seizoen bij V.V. Hulzense Boys.

Op maandagavond 19 december is door Erik Zandstra en voorzitter Arnold van der Meer de handtekening gezet onder het contract.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |