App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws WHC heeft een nieuwe trainer

WHC heeft een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Stephan Rahantoknam is komend seizoen de nieuwe trainer van WHC. Bij de eersteklasser uit Wezep wordt hij de opvolger van Richard Karrenbelt die na twee seizoenen vertrekt op Sportpark Mulderssingel. WHC is de winterkampioen van de eerste klasse E.

Stephan Rahantoknam is op dit moment trainer van tweedeklasser SV Gramsbergen. De 47-jarige inwoner van Zwolle was in het seizoen 2007-08 een jaar actief als speler van WHC en was verder onder meer trainer bij SVI, Dieze West en Go Ahead Kampen.

Op de website van WHC is onder meer het volgende te lezen:

Hoewel het bijna meer dan een decennium geleden is dat Stephan op de Mulderssingel rondliep is hij de club nooit uit het oog verloren. WHC is een mooie club met een trouwe supportersschare die er altijd is. Stephan is dan er dan ook erg blij met zijn aanstelling als Hoofdtrainer. Hij wil vedergaan op de weg die de club is ingeslagen. Er staat een goede spelersgroep waar we zeker een heel eind mee kunnen gaan komen.

Technische Commissie

Stephan is een ambitieuze trainer die zijn kennis, vaardigheden en liefde voor het voetbal kan overbrengen op een groep. Wij denken dan ook dat hij een positieve bijdrage kan leveren aan de individuele ontwikkeling van de spelers en het team aldus bestuurslid Voetbalzaken Gert Toorn.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |