App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van den Heuvel ook volgend seizoen trainer Stroe

Van den Heuvel ook volgend seizoen trainer Stroe

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jan van den Heuvel is ook volgend seizoen trainer van Voetbalvereniging Stroe meldt De Barneveldse krant. De ervaren trainer uit Hoevelaken is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark De Bosrand en moest na de degradatie van vorig seizoen in de vierde klasse beginnen.

Na een moeizame voorbereiding begon Stroe uitstekend aan de competitie en won het zes van de eerste zeven duels in de vierde klasse C. Mede door personele problemen haakte Stroe in de laatste weken voor de winterstop af in de titelstrijd en gaat de roodzwarte formatie als de nummer vijf van de competitie de winterstop in. Normaal gesproken zal Stroe met SDS’55 om de vierde plaats en een plek in de nacompetitie strijden en moet aan de andere kant handhaving in de vierde klasse geen probleem zijn,

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |