App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDV Barneveld legt alvast negen spelers vast

SDV Barneveld legt alvast negen spelers vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SDV Barneveld heeft de eerste negen spelers voor volgend seizoen al vastgelegd. De Vierde divisionist uit Barneveld kan in seizoen 2023/24 ook beschikken over Shan Biwott, Roy Bronkhorst, Sil Buikema, Milan van Elten, Rico Kuijt, Levi Smit, doelman Ruben van de Streek, Thimo Vink en jeugdspeler Stijn van Wolfswinkel.

Na de promotie via de nacompetitie naar de Vierde divisie staat SDVB halverwege de competitie op een vijftiende en voorlaatste positie. De verschillen in het rechterrijtje zijn echter minimaal, waarvoor ook rechtstreekse handhaving nog mogelijk is.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |