App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ook nieuwe trainer voor zaterdagteam Juliana’31

Ook nieuwe trainer voor zaterdagteam Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Een dag nadat bekend werd dat het eerste zondagteam van SV Juliana’31 op zoek gaat naar een nieuwe trainer, werd ook bekend dat er volgend seizoen een andere trainer voor het zaterdagteam van de vereniging uit Malden staat. Na vijf seizoenen bij Juliana’31 waarvan drie seizoenen bij het eerste zaterdagteam vertrekt Rob Janssen deze zomer van Sportpark De Broeklanden.

Vorig seizoen werd Juliana’31 met overmacht kampioen van de vierde klasse A, een niveau hoger heeft de roodgele formatie het lastig en staat het momenteel met zes punten na elf duels op de twaalfde en laatste plaats van de derde klasse.

Op de website van Juliana’31 staat onderstaande bericht over het vertrek van Rob Janssen.

Na 5 mooie jaren komt er een einde aan de samenwerking tussen Juliana’31 en Rob Janssen. In seizoen 2018 kwam Rob bij de vereniging binnen als trainer van de JO17-1. Na 2 seizoenen als trainer binnen de jeugdopleiding van Juliana’31 maakte hij de stap naar hoofdtrainer van het zaterdag 1 elftal. Het corona-virus ontnam Rob en het elftal in eerste instantie nog de kans om het kampioenshap in de vierde klasse binnen te halen. Vorig seizoen was het toch zover en zette Rob de kroon op zijn werk bij Juliana’31. Met 1 verliespartij en niet minder dan 99 doelpunten werd op overtuigende wijze het kampioenshap binnen gehaald in de vierde klasse. Een absoluut hoogtepunt!
Dit seizoen ondervindt het elftal duidelijk meer weerstand in de derde klasse. Iets wat de ontwikkeling van de spelers en het elftal alleen maar ten goede komt. Na onderling overleg met Rob is met wederzijds begrip besloten om de samenwerking na 5 jaar niet te verlengen. De vereniging, het elftal en Rob gaan alles in het teken zetten om de mooie tijd met prachtige herinneringen af te sluiten met lijfsbehoud in de derde klasse.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |