Home Achterhoek Keijenburgse Boys op zoek naar nieuwe trainer

Keijenburgse Boys op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander vertrekt Anthonie Nieuwenhuis na dit seizoen als trainer van Keijenburgse Boys. Nieuwenhuis begon in 2019 bij de vierdeklasser in zijn woonplaats Keijenborg en was voor zijn periode op Sportpark sv Keijenburgse Boys trainer van Gazelle Nieuwland, DFS Opheusden, Zelos en Witkampers, ook was Nieuwenhuis assistent-trainer van RKZVC. In 2010 werd Nieuwenhuis door De Gelderlander gekozen tot amateurvoetbaltrainer van het jaar.

In zijn eerste volledige seizoen bij de oranjezwarte dorpsclub eindigde Nieuwenhuis vorig seizoen op de zesde positie in de subtop van de vierde klasse C. Dit seizoen staat Keijenburgse Boys aan de onderkant van de middenmoot op de negende positie met elf punten uit tien wedstrijden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |