Home Arnhem Extra seizoen voor Samir bij SML

Extra seizoen voor Samir bij SML

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Gelderlander meldt dat Muhaiman Samir ook volgend seizoen trainer is van SML. De Arnhemse derdeklasser en de ambitieuze trainer zijn een contractverlenging tot de zomer van 2024 overeengekomen. Samir begon vorig seizoen als vervanger van John van Dijk en staat momenteel in zijn eerste seizoen als eindverantwoordelijke op De Bakenberg op de negende plaats in de derde klasse B. Opvallend genoeg veroverde SML 13 van de 15 punten in thuiswedstrijden, wel is SML inmiddels drie duels ongeslagen. Na de winterstop komt de balvaardige middenvelder Redouan Eddarkaoui (Duno) bovendien het eerste elftal versterken.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl