App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Emst op zoek naar opvolger De Vries

VV Emst op zoek naar opvolger De Vries

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Emst gaat op zoek naar een nieuwe trainer meldt De Stentor. De vijfdeklasser uit de Veluwe neemt na drie seizoenen afscheid van trainer Jeroen de Vries. De 47-jarige trainer is woonachtig in Zwolle en was in het verleden ook trainer van het tweede van Emst.

Vorig seizoen degradeerde VV Emst uit de vierde klasse. Dit seizoen staat de zondagclub met tien punten uit elf wedstrijden op de negende positie in de vijfde klasse E. Met tien gescoorde doelpunten is de club die op Sportpark ’t Hanendorp de thuiswedstrijden afwerkt het minst productieve elftal van de kelderklasse. De derby tegen de buren van SV leverde VV Emst wel een 0-1 overwinning op.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |