Home Laatste Nieuws Van den Brink nieuwe trainer Zwart-Wit’63

Van den Brink nieuwe trainer Zwart-Wit’63

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bert van den Brink is volgend seizoen de nieuwe trainer van Zwart-Wit’63. Bij de derdeklasser uit Harderwijk wordt Van den Brink de opvolger van Edwin van Nijen die na twee seizoenen op Sportpark Parkweg vertrekt.

Van den Brink maakte vorige week bekend na een seizoen al te stoppen als trainer van EFC’58. De club uit Ermelo is competitiegenoot van Zwart-Wit’63 en op de eerste speeldag na de winterstop op 4 februari treffen de oude en nieuwe club van Van den Brink elkaar in de derde klasse B. Zwart-Wit’63 staat derde, EFC’58 staat op de zesde plek.

De 49-jarige Van den Brink woont in Harderwijk en was in het verleden succesvol selectiespeler bij Zwart-Wit’63. De ervaren trainer was verder onder meer werkzaam bij Stroe, BAS, Rood-Wit’58, vv Hierden (assistent-trainer) en Terschuurse Boys.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |