App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer vertrekt bij VV Den Dam

Trainer vertrekt bij VV Den Dam

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voetbalvereniging Den Dam moet op zoek naar een nieuwe trainer. De Gelderlander meldt dat Sicco de Winter aan het einde van dit seizoen zal vertrekken bij de vijfdeklasser uit Azewijn. De Winter begon in 2020 bij Den Dam en eindigde vorig seizoen in zijn eerste volledige jaar op Sportpark De Laak op de elfde en laatste positie met zes punten in de vijfde klasse.

Dit seizoen heeft VV Den Dam het puntentotaal van vorig jaar al overtroffen met zeven punten na tien wedstrijden. RKPSC en SHE werden verslagen. Den Dam is de winterstop ingegaan als de nummer tien van de vijfde klasse C.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |