Home Laatste Nieuws Kosterman aan einde seizoen weg bij Juliana’31

Kosterman aan einde seizoen weg bij Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Juliana’31 heeft vandaag bekend gemaakt het contract met trainer Ton Kosterman niet te verlengen. De trainer was bezig aan zijn tweede seizoen bij de Vierde divisionist. Vorig seizoen eindigde Juliana’31 knap op de zesde plek, momenteel staat de roodgele formatie uit Malden op de twaalfde positie aan de onderkant van de middenmoot.

De 58-jarige Kosterman werd vorig seizoen gekozen tot beste amateurtrainer van district oost en was in het verleden onder meer trainer van Wittenhorst, Margriet, AWC, Alverna, OSS’20 en Woezik.

Op de website van Juliana’31 staat de volgende verklaring:

  • Ingegeven door het steeds vroeger op gang komen van de trainerscarrousel vindt Juliana’31 het belangrijk voor alle betrokkenen tijdig duidelijkheid te scheppen. Dit heeft er toe geleid dat nu al het besluit is genomen om de samenwerking met Ton Kosterman als hoofdtrainer van het zondag 1 elftal niet te verlengen met een derde seizoen.

    Wij hebben Ton leren kennen als een aimabel mens en een meer dan betrokken trainer met echt ‘voetbal-DNA’. Met alle betrokkenen zetten we de schouders eronder om op passende wijze de prettige samenwerking met een succesvolle tweede seizoenshelft af te ronden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl