App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Brummelman blijft bij VV Voorst

Brummelman blijft bij VV Voorst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Menno Brummelman is ook volgend seizoen hoofdtrainer van VV Voorst. De trainer begon in 2021 als hoofdtrainer op Sportpark Beelelaanwaar bij de club waar hij onder meer ook speler, jeugdtrainer en clubscheidsrechter was. Vorig seizoen eindigde Voorst op de tweede plaats in de vijfde klasse en werd het in de nacompetitie door Eendracht Arnhem met 3-4 uitgeschakeld. Dit seizoen is VV Voorst als nummer drie van de vijfde klasse E de winterstop ingegaan.

Op de clubwebsite van VV Voorst wordt een toelichting over de contractverlenging gegeven:

Het bestuur is onlangs met Menno Brummelman tot overeenstemming gekomen over de verlenging van zijn contract als hoofdtrainer van voetbal vereniging Voorst. Het betreft een contractverlenging voor een jaar.

Het bestuur is bijzonder tevreden over de inbreng van Menno als hoofdtrainer en heeft het volste vertrouwen in zijn werkwijze om het eerste elftal in het seizoen 2023-2024 verder te laten doorgroeien en naar een hoger plan te tillen.

Ook spelersraad en de spelers van het 1e elftal hebben grote waardering voor de wijze van werken, trainen en coachen van Menno. Menno zelf wil ook graag nog een seizoen doorgaan, omdat hij voldoende potentie ziet in de jonge selectie van V.V. Voorst. Waarmee het een vanzelfsprekendheid werd dat het contract verlengd is.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |