App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twee versterkingen voor MASV

Twee versterkingen voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Volgens De Gelderlander keren Orveo Ubbergen en Ali Edan terug bij MASV. De twee spelers vertrokken in de zomer bij de Arnhemse eersteklasser en hopen in de tweede competitiehelft een rol te spelen in de strijd om promotie naar de Vierde divisie.

Orveo Ubbergen keert vanwege gewijzigde werkomstandigheden in de winterstop terug van AZSV naar MASV. De aanvaller speelde in het verleden onder meer voor Rohda Raalte, AFC Arnhem, Babberich en SC Oranje. De terugkeer van Ali Edan is formeel nog niet afgerond. De technisch vaardige Edan vertrok in de zomer van MASV naar Arnhemia om daar met vrienden in het nieuwe eerste zaterdagteam te gaan spelen. Dit werd echter geen succes en dit elftal werd inmiddels vanwege personele problemen door het bestuur van Arnhemia uit de competitie gehaald.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |