App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer per direct weg bij WWNA

Trainer per direct weg bij WWNA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Harold Valkenburg is per direct vertrokken als trainer van WWNA. De 48-jarige trainer uit Scherpenzeel zou aan het einde van het seizoen al vertrekken bij de vierdeklasser uit Wenum Wiesel, maar na diverse gesprekken tussen spelersgroep, trainer en technische commissie is besloten om de samenwerking per direct te stoppen.

Na de degradatie uit de derde klasse van vorig seizoen staat WWNA nu met dertien punten uit tien wedstrijden op de zesde plaats in de middenmoot van de vierde klasse F.

Op de website van WWNA wordt een verdere toelichting gegeven:

De club uit Wenum Wiesel en hoofdtrainer Harold Valkenburg (48) gaan per direct uit elkaar. Dit is de pijnlijke uitkomst na diverse gesprekken tussen Technische Commissie Prestatie (TCP), spelersgroep en Valkenburg in de afgelopen weken.

De keuze is gemaakt in het belang van de vereniging. ,,De gesprekken vonden echt in goede harmonie plaats en gezamenlijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen beter is om direct te stoppen’’, aldus Hans Spek, namens de TCP van de zondagvierdeklasser.

,,Het is jammer dat er verschil van inzicht tussen de spelersgroep en Harold ontstaan is. De chemie tussen spelers en trainer ontbrak. Uiteraard wensen we Harold het allerbeste toe in zijn verdere loopbaan als trainer.’’

WWNA hoopt op korte termijn een geschikte vervanger voor Valkenburg te vinden, die het roer na de winterstop over kan nemen. De overeenkomst met de hoofdtrainer zou na dit seizoen sowieso stoppen. Het vlaggenschip van de vereniging kent een bewogen jaar 2022. Nog geen jaar geleden was het team dé verrassing van de derde klasse D, vervolgens kwam de klad erin en degradeerde het collectief naar de vierde klasse. Een competitie waarin het nu een modale rol speelt.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |