App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Chiel Terhorst in de winterstop terug naar Silvolde

Chiel Terhorst in de winterstop terug naar Silvolde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Chiel Terhorst keert per direct terug bij Silvolde meldt De Gelderlander. De 30-jarige centrale verdediger maakte in de zomer de overstap van Silvolde naar tweedeklasser SDOUC. In Ulft moest Terhorst echter trainen en voetballen op het slechte kunstgrasveld, wat voor de verdediger problematisch was na een zware knieblessure.

De KNVB heeft de overschrijving van Terhorst van SDOUC naar Vierde divisionist Silvolde op medische gronden goedgekeurd, waardoor Terhorst na de winterstop Silvolde kan helpen in de strijd tegen degradatie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |