Home Achterhoek Van der Hoop vertrekt bij Sportclub Brummen

Van der Hoop vertrekt bij Sportclub Brummen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Djordi van der Hoop stopt na dit seizoen als trainer bij Sportclub Brummen. Via Twitter maakte de trainer dit besluit bekend:

Door verschil in inzicht op het gebied van te voeren beleid om met elkaar ambitieus te (kunnen) blijven, scheiden na dit seizoen de wegen @spclbrummen. Met deze fijne spelersgroep en staf gaan we nog een halfjaar vlammen om de ingezette prestaties een vervolg te geven!

Van der Hoop is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark De Hazenberg. De derdeklasser uit Brummen maakte afgelopen zomer de overstap van de zondag naar de zaterdag en staat met vijftien punten na tien duels op de achtste plaats in de brede middenmoot van de derde klasse E. Vorig seizoen eindigde Brummen op de zesde plaats in de derde klasse D van het zondagvoetbal. De jeugdige Van der Hoop was in het verleden als jeugd en assistent-trainer werkzaam bij SV Colmschate en Wijhe’92.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl