App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van den Brink vertrekt alweer bij EFC’58

Van den Brink vertrekt alweer bij EFC’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Stentor vertrekt Bert van den Brink na een jaar alweer bij EFC’58. De ervaren trainer uit Harderwijk vertrok in de zomer bij Stroe om in Ermelo te starten bij het naar de derde klasse gepromoveerde EFC’58.

In de voorbereiding en in de bekercompetitie maakte de zaterdagclub uit Ermelo een uitstekende indruk. Met veertien punten na tien duels staat EFC’58 momenteel op de verdienstelijke zesde positie in de middenmoot van de derde klasse B. Volgens De Stentor stopt Van den Brink bij EFC’58 ondanks een talentvolle selectie en sterke begeleidingsstaf vanwege het ontbreken van de klik met de club EFC’58.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |