Home Arnhem Trainer Sneller van Oeken naar EZC’84

Trainer Sneller van Oeken naar EZC’84

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Harold Sneller is volgend seizoen de nieuwe trainer van EZC’84 meldt De Stentor. Op de nieuwjaarsreceptie van de vierdeklasser uit Epe zal Sneller op zaterdag 7 januari zijn contract ondertekenen. Begin december werd bekend dat Sneller na drie seizoenen zal vertrekken bij derdeklasser VV Oeken uit Brummen.

Bijna vier weken geleden werd bekend dat de huidige trainer Gertjan Piksen aan het einde van dit seizoen EZC’84 na drie jaar zal verlaten. Momenteel staat EZC’84 met zeven punten uit elf wedstrijden op de tiende plaats in de vierde klasse D. Gezien de achterstand van dertien punten op het als zesde geklasseerde VV Hulshorst ligt het in de lijn der verwachting dat Sneller volgend seizoen met EZC’84 in de vijfde klasse zal beginnen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |