App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe hoofdtrainer voor vv SEH

Nieuwe hoofdtrainer voor vv SEH

door Redactie
0 reacties

De nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen bij voetbalvereniging SEH uit Heerde is bekend! Vanaf het seizoen 2023-2024 zal Jordy Vakkert aan de slag gaan met het eerste elftal. Dat is deze week bekendgemaakt aan het team, momenteel subtopper in de 4e klasse D.

Vakkert wordt zo de opvolger van Edwerd Schuring, de huidige hoofdtrainer van SEH. De Heerdenaar heeft eerder dit najaar aangegeven het contract bij de club niet te verlengen en stopt zo na dit derde seizoen. De vereniging is verheugd te melden dat Jordy Vakkert de opvolger is van Schuring. Hij tekent een contract voor één seizoen, al is wel de intentie uitgesproken om langer met elkaar door te gaan.

Jordy Vakkert is 36 jaar oud en komt uit Eerbeek. De laatste vijf jaar is hij de hoofdtrainer bij WSV in Apeldoorn. Hij promoveerde in het seizoen 2021-2022 met zijn team van de 2e klasse naar de (zondag-) 1e klasse, maar voor dat niveau beschikt hij officieel niet over de juiste papieren. Dit seizoen mag Vakkert met dispensatie afmaken. Als promovendus doet het Apeldoornse team het overigens uitstekend: na bijna een half seizoen is WSV terug te vinden op plek vijf en won de ploeg van de laatste vijf competitiewedstrijden liefst vier duels.

Passend binnen het beleid van de club is er gezocht naar een jonge, ambitieuze trainer. Voorzitter Bram Horst is namens het bestuur blij met de aanstelling van Jordy Vakkert: ,,Jordy is een ambitieuze trainer die past bij de ambities die we als VV SEH hebben. Namens het bestuur wil ik ook Marthijn van der Steege bedanken voor zijn inzet in dit proces, zo ook de spelersraad en de leider van het eerste elftal.’’

Omdat de functie van bestuurslid voetbalzaken bij SEH momenteel vacant is, heeft oud-selectiespeler Marthijn van der Steege het proces begeleid. Hij meldt dat er een grote groep sollicitanten was voor deze vacature waarvan de kwaliteit hoog te noemen was: ,,Na goede gesprekken gevoerd te hebben met meerdere kandidaten zijn wij ervan overtuigd met Jordy de juiste keuze te maken om verder te bouwen op wat er de laatste jaren is ingezet door zijn voorgangers en de vereniging.’’

Ook de hoofdtrainer zelf kijkt al uit naar het volgende seizoen. Jordy Vakkert: ,,Ik ga met heel veel plezier en energie in het nieuwe seizoen aan de slag als hoofdtrainer bij VV SEH. In SEH vind ik een middelgrote dorpsclub met potentie. De club heeft ambities die bij me passen.’’

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |