App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende middenvelder Dijkhof vertrekt bij VVOG

Aanvallende middenvelder Dijkhof vertrekt bij VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Mitchel Dijkhof vertrekt na dit seizoen bij VVOG. De 26-jarige aanvallende middenvelder speelde in het verleden in de jeugd van PEC Zwolle en in de hoofdmacht van WHC en maakte in de zomer van 2021 de overstap naar Sportpark De Strokel. In de belangrijke nacompetitiewedstrijd tegen Eemdijk scoorde Dijkhof de cruciale 2-2.

Op de website van de Derde divisieclub uit Harderwijk licht Dijkhof zijn beslissing toe:  “Ik heb bij VVOG voetballend weer een mooie stap gemaakt en met die ervaring in mijn bagage denk ik dat ik ook bij een volgende club weer van grote waarde kan zijn. Wat dat precies gaat worden ga ik de komende tijd bekijken, het liefst blijf ik op een zo hoog mogelijk niveau spelen.”

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |