App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws S.V. ’t Harde wil met Van ’t Goor naar de derde klasse

S.V. ’t Harde wil met Van ’t Goor naar de derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

S.V. ’t Harde heeft het contract met trainer René van ’t Goor verlengd tot de zomer van 2024. Van ’t Goor begon in 2021 op Sportpark Schenk en eindigde in zijn eerste seizoen met de Veluwse vierdeklasser op de vijfde plek in de subtop. Momenteel staat ’t Harde op de tweede plaats in de vierde klasse D met een achterstand van twee punten op koploper Apeldoornse Boys.

Op de website van S.V. ’t Harde geven bestuur en TC van de club aan dat ze blij zijn met de sportieve ontwikkeling van het jonge team en de individuele spelers. De doelstelling van de vereniging blijft zo snel mogelijk terugkeren in de derde klasse. ’t Harde was in het seizoen 2016/17 voor het laatst actief op dat niveau.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |