App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Germania zoekt nieuwe trainer na vertrek Kooistra

Germania zoekt nieuwe trainer na vertrek Kooistra

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierdeklasser Germania moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Trainer Jeffrey Kooistra heeft aan de club uit Groesbeek laten weten na dit seizoen te stoppen als trainer van Germania vanwege een verhuizing richting Amsterdam.

De voormalige prof is bezig aan zijn derde seizoen als trainer op Sportpark Noord. Vorig seizoen degradeerde Germania als hekkensluiter uit de derde klasse, dit seizoen staat de gerenommeerde amateurclub uit Groesbeek op plek vier in de subtop van de vierde klasse E en lijkt een ticket in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse het maximaal haalbare.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |