App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Burgerhout vertrekt bij Sparta Nijkerk

Burgerhout vertrekt bij Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aanvaller Bryan Burgerhout vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Sparta Nijkerk. De 28-jarige aanvaller kwam in 2018 over van IJsselmeervogels en zal komende zomer na vijf seizoenen Sportpark De Ebbenhorst verlaten. Burgerhout kwam in het verleden ook voor SO Soest uit.

Verdediger Jerry Geurtsen blijft wel bij Sparta Nijkerk voetballen. De 27-jarige verdediger die in de zomer van 2018 de overstap van SDC Putten maakte, heeft zijn contract met de club uit de Derde divisie verlengd tot 2024.

Stefano Fransberg heeft zijn eerste contract bij Sparta Nijkerk getekend en heeft dankzij zijn goede ontwikkeling een plek in de eerste selectie verdiend. De aanvallende middenvelder maakte zowel dit seizoen als vorige seizoen al speelminuten in Nijkerk.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |