App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Evers en Basteom verlengen succesvolle samenwerking

Evers en Basteom verlengen succesvolle samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

André Evers is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser SV Basteom. De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusievereniging uit Steenderen en presteert met de jeugdige selectie naar behoren.

SV Basteom kende een valse start in de vierde klasse C met nul punten na de eerste vier wedstrijden, maar hierna presteerde het team van Evers uitstekend met 15 punten uit de laatste zeven wedstrijden. Zondag werd op het eigen Sportpark Het Hooge Wessel met 4-2 van Keijenburgse Boys gewonnen. SV Basteom staat momenteel op de zesde plaats waarmee het doel handhaving in de vierde klasse bereikt zou worden.

André Evers is blij met de contractverlenging: ,,Afgelopen anderhalf seizoen is er een sterke band ontstaan met alle geledingen binnen de club. Niet alleen binnen de spelersgroep, maar ook tussen bestuur, technisch hart en vrijwilligers. Ondanks de moeizame competitiestart hebben wij vertrouwen in elkaar gehouden en wij zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. Ook zie ik voldoende potentie in de spelersgroep om verder te groeien.”

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |