App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DUNO verrast met Arubaans international

DUNO verrast met Arubaans international

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: VV Duno

DUNO heeft zich per direct versterkt met Benjamin Maria. De 21-jarige aanvaller maakt de overstap van het Duitse SV Straelen dat in de Regionallliga West uitkomt. Benjamin Maria is international van Aruba, dit kalenderjaar kwam de rechtsbenige aanvaller tot drie interlands en een doelpunt voor het Caribische eiland.

Maria speelde in het verleden onder meer voor VVV, SV Venray en Achilles’29. Door zijn goede spel en elf doelpunten in de Hoofdklasse verdiende de vleugelaanvaller vorig seizoen een transfer naar SV Straelen. Mede door kleine blessures werd het Duitse avontuur voor Maria geen succes. De aanvaller hoopt zich bij DUNO weer in de kijker te spelen voor clubs in de Nederlandse divisies.

Na de degradatie uit de Hoofdklasse kent DUNO dit seizoen een wisselvallig seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Martijn Bartels staat de club uit Doorwerth op de zesde plaats in de zuidelijke eerste klasse D. Met de komst van Maria wil DUNO het scorend vermogen vergroten en een periodetitel veroveren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |