App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van Beukering verlengt bij MASV

Van Beukering verlengt bij MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dennis van Beukering is ook volgend seizoen trainer van MASV meldt De Gelderlander. Van Beukering is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Malburgen West en was in het verleden onder meer jeugdtrainer bij Vitesse en Go Ahead Eagles en hoofdtrainer van ESA, FC Presikhaaf/AFC Arnhem en Silvolde.

De Ambitieuze Arnhemse eersteklasser staat momenteel op de derde plaats in de eerste klasse D en lijkt met De Bataven, SC Bemmel en FC Winterswijk te strijden om promotie naar de Vierde divisie. MASV maakt tot dusverre vooral in eigen huis indruk: alle vijf thuiswedstrijden werden gewonnen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |