App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Noord Veluwe Boys op zoek naar trainer

Noord Veluwe Boys op zoek naar trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierdeklasser Noord Veluwe Boys moet voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De Stentor meldt dat trainer Sander Zuidema aan het bestuur van de club uit Hattemerbroek heeft aangegeven na twee seizoenen op Sportpark Noord Veluwe Boys te vertrekken en een nieuwe uitdaging te zoeken.

Vorig seizoen eindigde de club op de voorlaatste plaats in de vierde klasse D met zestien punten. Ook dit seizoen staat de ploeg van Zuidema op de voorlaatste positie met slechts twee punten na elf duels. Met een achterstand van achttien punten op de veilige zesde plaats lijkt degradatie naar de vijfde klasse voor de sympathieke zaterdagclub uit Hattemerbroek een voldongen feit.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |