App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Valleivogels presenteert nieuwe hoofdtrainer

De Valleivogels presenteert nieuwe hoofdtrainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aad van den Berg is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van De Valleivogels. Bij de tweedeklasser uit Scherpenzeel wordt Van den Berg de opvolger van Rob van den Broek die na vijf seizoenen vertrekt van Sportpark De Bree West. De Valleivogels staat op een knappe tweede plek in de sterke tweede klasse C met zeven punten achterstand op de ongenaakbare koploper Woudenberg.

Aad van den Berg kwam twee weken geleden in het nieuws toen VV Bennekom vanwege de tegenvallende prestaties besloot per direct de samenwerking met de 50-jarige inwoner van Maarn te verbreken. Van den Berg was eerder onder meer werkzaam bij SVL, Alphense Boys, SO Soest, Roda’46, VRC en Kampong.

Op de clubwebsite van De Valleivogels is Van den Berg positief over zijn nieuwe club: “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. Valleivogels straalt een en al voetbal uit. Rob van den Broek laat een enthousiaste groep achter. Er zit nog veel rek in deze groep, het is aan mij om dat er uit te halen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |