App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Uit den Bogaard blijft trainer Sportclub Teuge

Uit den Bogaard blijft trainer Sportclub Teuge

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Hans uit den Bogaard is ook volgend seizoen hoofdtrainer van derdeklasser Sportclub Teuge. De ervaren trainer begon in 2021 op Sportpark De Dulmer en verraste vorig seizoen met het winnen van een periodetitel. Sportclub Teuge staat momenteel op de vijfde positie in de derde klasse E en won zaterdag met 2-3 bij Be Quick Zutphen.

Uit den Bogaard was in het verleden onder meer trainer van Eerbeekse Boys, Voorwaarts, AGOVV en s.v. Epe en krijgt volgend seizoen Carlos van den Sigtenhorst als assistent-trainer. Op de clubwebsite van Teuge staat onder meer het volgende:

‘Hans bezorgde Teuge 1 vorig seizoen de periodetitel, onder andere door knap gebruik te maken van de middelen en het inpassen van jeugdspelers. Dit seizoen speelt Teuge 1 uitstekend, herkenbaar en verzorgd voetbal met de nieuwe aanwinsten en eigen (jeugd)spelers.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |