App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Omvlee blijft extra jaar bij DFS

Omvlee blijft extra jaar bij DFS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Marcel Omvlee heeft zijn contract bij DFS Opheusden met een jaar verlengd meldt De Gelderlander. De trainer is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark ’t Heerenland en de samenwerking verloopt naar wens. DFS gaat als periodekampioen en koploper van de vierde klasse B de winterstop in met een voorsprong van twee punten op Excelsior Zetten en vier punten op De Paasberg. Zaterdag eindigde de topper tussen DFS en De Paasberg in een 1-1 gelijkspel.

Omvlee was in het verleden onder meer trainer van ESA, Arnhemse Boys en SCZ en begon in maart 2022 bij de fusievereniging uit Opheusden als opvolger van Sven van Roekel.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |