App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws FC Winterswijk moet op zoek naar een nieuwe trainer

FC Winterswijk moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Winterswijk moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het zondagteam dat in de bovenste regionen van de eerste klasse D staat. Martijn Beltman heeft aan de clubleiding van de Achterhoekse fusieclub te kennen gegeven zijn contract niet te willen verlengen. Beltman is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer op Sportpark Jaspers en was een seizoen assistent-trainer.

FC Winterswijk verloor in de laatste vier duels negen punten, maar staat desondanks op de vierde plaats met een achterstand van drie punten op lijstaanvoerder SC Bemmel in de kopgroep. Zondag eindigde de topper in Winterswijk tegen Bemmel in een doelpuntloos gelijkspel: 0-0.

Op de website van FC Winterswijk staat het volgende bericht:

Helaas moeten wij mededelen dat trainer van zondag 1 Martijn Beltman zijn contract bij FC Winterswijk niet verlengd. Na 4 jaar (1 jaar assistent, 3 jaar hoofdtrainer) is hij toe aan een nieuwe uitdaging, die nog niet direct is ingevuld. Wij waarderen het zeer dat Martijn in de open gesprekken uiteindelijk duidelijkheid heeft gegeven. 

Wij wensen hem heel veel moois toe in de toekomst, en zal het lopende seizoen waardig af willen sluiten met de werkwijze zoals hij die afgelopen jaren heeft gehanteerd. Op dit moment hebben wij nog geen directe opvolger, maar hier gaan onze technische mensen hard mee aan de slag.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |