App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVC’26 wint van OBW (foto’s)

DVC’26 wint van OBW (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DVC’26 heeft zondag verrassend eenvoudig met 0-4 gewonnen van OBW. Op Sportpark Hengelder in Zevenaar was het halverwege 0-2 in het voordeel van de bezoekers uit Didam dankzij twee doelpunten van Alex Scheffer tegen zijn oude ploeg. Wesley Mortier bepaalde in het laatste kwartier met twee goals de eindstand op 0-4.

Door de zege gaat DVC’26 met een punt achterstand op koploper SV Grol als nummer twee van de tweede klasse H de winterstop in. OBW is na een bliksemstart inmiddels terug gezakt naar plek zeven in de middenmoot.

Foto’s van Nico Kooij

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |