Home Achterhoek Foutloos Elsweide periodekampioen

Foutloos Elsweide periodekampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Elsweide heeft de eerste periodetitel van de vijfde klasse C veroverd. In de topper tegen SV Gelders Eiland won de Arnhemse koploper op Sportpark Elweide met 2-0. Het was de tiende achtereenvolgende overwinning voor Elsweide en de vijfde opeenvolgende zege zonder tegentreffer. De periodetitel lijkt een voorbode op het kampioenschap, Elsweide heeft na tien wedstrijden een voorsprong van zeven punten op Gelders Eiland, acht punten op SDZZ en negen punten op Ajax B.

In de topper vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Clubtopscorer Mehmet Gökdemir bracht Elsweide op voorsprong, Semih Büyükleyla verdubbelde de voorsprong. Doelman Yusuf Duman gaf zijn serie van clean sheats extra glans door een strafschop te stoppen.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |